Kattenvoer abonnement, maandelijks gratis kattenvoer thuisbezorgd

Kattenvoer abonnement

Meest recente update: augustus 2, 2023 door Chris & Kaj van Blijhuisdier

Katten zijn over het algemeen geen makkelijke eters. Geur is een belangrijke factor in de voeding, en vaak sta je hier als baasje niet zo om te springen. Daarnaast moet het voer natuurlijk lekker zijn en de juiste voedingsstoffen bevatten. Heb je daar écht verstand van?

We hebben niet allemaal gestudeerd om de juiste samenstelling van kattenvoer samen te stellen, laat staan voor jouw kat in het bijzonder. Hier is veel tijd voor nodig en de juiste kennis. Wij hebben daarom gezocht naar de beste oplossing en deze gevonden. Kattenvoer op maat, helemaal voor jouw kat samengesteld aan de hand van de kennis van experts. Dit kattenvoer abonnement wordt bovendien bij je thuis afgeleverd zonder dat jij hier ook maar iets voor hoeft te doen.

Waarom een abonnement voor kattenvoer afsluiten?

Je eerste gedachte is misschien dat je dit helemaal niet nodig hebt en ik snap die gedachte wel. Je gaat toch met veel plezier even shoppen voor je kat. Dat is wel zo, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Als je er even over nadenkt kom je echter al snel tot de conclusie dat het nog best tijdrovend kan zijn. Bovendien koop je altijd hetzelfde voer, maar is dit wel echt het voer dat jouw kat nodig heeft? 

Met het premium kattenvoer dat je ontvangt in het kattenvoer abonnement weet je zeker dat je kat het aan niets ontbreekt. Je vult snel tien simpele vragen in en ontvangt aan het einde van de rit een volledig op jouw kat samengesteld voedingsplan samengesteld door experts zoals katten diëtisten en dierenartsen. 

Belangrijke voordelen rondom de bezorgdienst voor kattenvoer

De prijs: Bij premium voeding zeg je in eerste instantie misschien dat het wel heel duur moet zijn, maar in de praktijk valt dat reuze mee en wel voor een hele simpele reden. Het voedsel wordt namelijk lokaal gemaakt en het contact met de leverancier is goed waardoor ook aanpassingen in de receptuur snel gedaan zijn.

Normaal gesproken gaat kattenvoedsel door de handen van verschillende partijen zoals de groothandel, de importeur en de webshop. Al deze partijen moeten hier hun slaatje uit slaan, waardoor de prijs voor de consument aanzienlijk hoger ligt. Dit wordt voorkomen door lokaal in te kopen. In het beste geval kan dat wel 30% goedkoper voor premium voedsel. Het kan zelfs nog goedkoper bij de aanschaf van meerdere dieren (kan zowel hond & kat) door de ‘meerdere dieren korting’.

De kwaliteit: Wij betrappen onszelf en onze omgeving er ook vaak op, gewoon maar altijd hetzelfde voer kopen voor je kat. Toch wordt je kat ouder, krijgt het misschien wel een gezondheidskwaaltje en had het bij voorbaat misschien wel ander voer nodig. De enige die daar echt iets zinnigs over kunnen zeggen zijn de katten diëtisten en dierenartsen.

Dat is juist de kracht van dit kattenvoer abonnement. Aan de hand van tien simpele vragen krijg je een volledig op maat gemaakt voedingsplan van experts. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd, allergieën, grootte, activiteit en dat soort zaken. Altijd het standaard voer kopen voor je kat is misschien makkelijk, maar in de meeste gevallen niet het beste. 

Jij wilt toch ook het beste kwaliteit voer voor je kat? Het premium voer zorgt voor een betere stoelgang, een gezondere vacht en een gezonder en langer leven in het algemeen.

Het gemak: Je hoeft jezelf als baasje ook niet te vergeten. Kattenvoer kan stinken, raakt wel eens op en is niet altijd licht om te tillen. Met het voedingsplan dat gratis voor je gemaakt wordt hoef je geen moeite te doen om het juiste voer te vinden en het wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd, precies op het moment dat het voer op dreigt te raken.

Je hoeft hierdoor nooit meer de deur uit om kattenvoer te kopen. Ook hoef je niet na te denken over de grootte van de porties. Je krijgt alle benodigdheden om je kat op een gezond gewicht te krijgen en te houden. Dat is wel zo makkelijk!

Afhankelijk van het specifieke voedingsplan dat voor je gemaakt wordt krijg je bij het kattenvoer abonnement het voer thuisbezorgd. Grote katten krijgen één keer per maand, anderen één keer per twee maanden. Met deze dienst hoef jij:

  • Nooit meer naar buiten om voedsel te kopen
  • Nooit meer vechten om een parkeerplaats bij de winkel
  • Nooit meer haasten voor of na je werk
  • Nooit meer te zoeken naar het juiste voer

Tip: Bestel twee zakken tegelijk. Hiermee bespaar je flink op de prijs omdat je gebruikmaakt van de staffelkorting.

Flexibel: We zitten in het algemeen niet zo graag aan een abonnement vast. Gelukkig is daar dan ook geen sprake van met deze automatische levering. Je krijgt voor iedere levering een mailtje met de vraag of je het wilt en zit nergens aan vast. Via de online omgeving kun je met een druk op de knop je leveringen stop of op pauze zetten. Het kattenvoer abonnement is er om het jou makkelijk te maken, dat geldt ook voor eventueel opzeggen natuurlijk.

Ben je benieuwd wat premium kattenvoer doet voor de gezondheid en de algemene vitaliteit van je kat en wil je het kattenvoer abonnement proberen? Klik dan op de onderstaande knop en vind meer informatie over deze nieuwe formule.

Maak gratis profiel aan banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *