Welkom bij www.blijhuisdier.nl! Onze missie is om jou te voorzien van betrouwbare en transparante informatie over huisdieren. Samenwerkingen met adverteerders en affiliate partnerships, zoals met bekende online winkels, stellen ons in staat om deze waardevolle content te blijven bieden.

Wanneer je via een van onze affiliate links een aankoop doet, ontvangen wij een kleine vergoeding. Dit gaat niet ten koste van jou als bezoeker. Sterker nog, deze inkomsten zijn cruciaal voor het in stand houden van onze website en het delen van nuttige informatie over huisdieren.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze integriteit en de kwaliteit van onze content altijd voorop staan. Onze meningen en beoordelingen zijn oprecht en worden niet beïnvloed door onze samenwerkingen:

Wat adverteerders wel kunnen beïnvloeden:

  • De thema’s waarover we schrijven
  • Hoe advertenties op de site worden gepresenteerd
  • De opmaak van advertentieteksten

Wat adverteerders niet kunnen beïnvloeden:

  • Onze objectieve beoordelingen. Wij streven naar eerlijkheid en transparantie in alles wat we doen
  • De kerninhoud van onze website. We blijven objectieve en betrouwbare informatie aanbieden

Dankzij de steun van onze adverteerders en partners kunnen wij doorgaan met onze missie. Ze zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun relevantie en betrouwbaarheid. Mocht je interesse hebben om op onze website of onze populaire blog te adverteren, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Tot slot, jij als bezoeker en dierenliefhebber, staat altijd centraal in alles wat we doen. Dank voor je vertrouwen en samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Chris & Kaj

Team Blij Huisdier