Hondenvoer abonnement, premium hondenvoer thuisbezorgd

hondenvoer abonnement

Voeding is enorm belangrijk voor honden. Het mag duidelijk zijn dat de meeste baasjes het beste voor hebben met hun hond. Toch blijven factoren als de prijs van hondenvoer, de samenstelling van het eten en de juiste smaak lastige punten. 

We hebben niet allemaal gestudeerd om precies te weten hoe het beste voer voor jouw hond eruit moet zien. Laat staan dat we er tijd voor hebben om het goed uit te zoeken. Gelukkig hebben we daarom de perfecte oplossing voor je gevonden! Op deze pagina vertel ik je meer over het hondenvoer abonnement en de vele voordelen die dit heeft ten opzichte van zelf voer kopen.

Waarom een abonnement voor hondenvoer afsluiten?

In eerste instantie zal je misschien zeggen waar dat nou weer voor nodig is, een abonnement op hondenvoer. Je gaat toch met plezier even naar de winkel voor je viervoeter? 

Dat is natuurlijk zo, we hebben alles over voor onze honden. Dat betekent alleen nog niet dat we het onszelf niet makkelijker kunnen maken. Bovendien krijg je met het hondenvoer abonnement premium voeding, volledig samengesteld door experts zoals dieren diëtisten (ja, die bestaan) en dierenartsen.

Belangrijke voordelen rondom de bezorgdienst voor hondenvoer

De prijs: Er wordt direct ingekocht bij de fabrikant en het voedsel wordt lokaal geproduceerd. Dit betekent dat er geen schakels tussen zitten en dat het voer voordeliger verkocht kan worden. Het abonnement waarover we het hebben kan daarom tot wel 30% goedkoper zijn dan normaal hondenvoer. Het wordt helemaal voordelig bij meerdere honden. De korting loopt dan nog hoger op.

De kwaliteit: Zoals we in onze introductie al vertelden zijn de meesten van ons geen deskundigen op het gebied van dierenvoeding. We kopen wat onze hond lekker vindt en hopen op het beste. Helaas zijn er alleen veel honden die gezondheidsproblemen hebben waarop het voer aangepast zou moeten worden.

Via een tiental eenvoudige vragen wordt het perfecte recept voor jouw hond samengesteld aan de hand van de expertise van voedingsdeskundigen en dierenartsen. Vragen rondom allergieën, de grootte van je hond en dat soort zaken beantwoord je binnen no-time en aan het einde van het rit rolt er een speciaal voor jou op maat samengesteld voedingsplan uit.

Het gemak: Dit voedingsplan wordt vervolgens opgestuurd op het juiste moment en in het juiste formaat. Grote honden hebben meer voedsel nodig en krijgen met meer regelmaat het voedsel thuis gestuurd. Kleinere honden krijgen in een iets grotere interval het voedsel bij jouw op de deurmat afgeleverd. 

Afhankelijk van jouw specifieke voedselplan wordt het hondenvoer op het juiste moment gratis bij je afgeleverd. Dit betekent dat jij:

  • Nooit meer de deur uit moet om voedsel te halen
  • Nooit meer zonder voedsel zit omdat het op is
  • Nooit meer moet vechten om parkeerplaatsen bij de winkel
  • Nooit meer moet haasten voor- of na je werk om voeding te kopen
  • Nooit meer moet zoeken naar het juiste hondenvoer

Flexibel: Een belangrijk punt bij de automatische levering is de verplichting die je hier vaak aan hebt. In dit geval is dat gelukkig niet aan de orde. Via een eigen omgeving kun je zelf bepalen wanneer je het voer ontvangt, of je het voer nog wilt ontvangen en of je je voedselplan wilt aanpassen (bijvoorbeeld het voer veranderen, snacks toevoegen en dat soort zaken). Je zit helemaal nergens aan vast en je kunt op ieder moment weer opzeggen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom het hondenvoer abonnement? Dan vind je via onderstaande knop meer informatie over het product, de prijs en de vele voordelen die het te bieden heeft.

Maak gratis profiel aan banner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Automatische leveringen katten- en hondenvoeding?👇Bespaar tijd & geld en maak het jezelf gemakkelijk!

Maandelijks GRATIS thuisbezorgd
 30% GOEDKOPER dan je huidige voer
  De winnaar van het Beste product van het Jaar 2021 - 2022