Op weg naar de gezondheid van uw huisdier met Blijhuisdier.nl

gezondheid van uw huisdier

Meest recente update: augustus 7, 2023 door Chris & Kaj van Blijhuisdier

Blijhuisdier.nl is het ideale one-stop-shop platform voor alle huisdiereigenaren in Nederland en België. Wij streven ernaar om niet alleen de beste kwaliteit producten aan te bieden, maar ook om u een probleemloze ervaring te bieden door snelle leveringen, perfecte klantenservice, scherpe prijzen en een compleet assortiment.

Gezond voer rechtstreeks aan uw deur geleverd

Sinds onze oprichting hebben we de ambitie gehad om een service te bieden die honden- en kattenvoer rechtstreeks aan uw voordeur levert. Dit kwam voort uit de verhalen van vele huisdiereneigenaren over lange rijen in supermarkten, het tillen van zware tassen en drukke winkelcentra. Maar hoe hebben we dit probleem opgelost?

Onze unieke samenwerking met het Belgische bedrijf Just Russel heeft deze visie werkelijkheid gemaakt. Via een handige online tool biedt Just Russel een op maat gemaakt voedingsplan voor elke hond of kat. Dit is niet alleen een oplossing voor de eerder genoemde problemen, maar levert ook gezond hondenvoer rechtstreeks aan uw deur.

Het belang van premium voeding

Just Russel biedt premium voeding die ten goede komt aan de gezondheid en vitaliteit van uw huisdier. De perfecte samenstelling van hun voer kan uw huisdier behoeden voor vele ziekten, waardoor u zowel ongewenste bezoeken aan de dierenarts als hoge rekeningen kunt voorkomen. Het verstrekken van premium voeding aan uw huisdier is een investering in hun gezondheid en welzijn.


Het beste voer voor je huisdier?

Vul tien eenvoudige vragen in over je huisdier en ontvang een gratis voedingsplan, helemaal op maat. Premium voeding tot wel 30% goedkoper dan andere merken en gratis thuisbezorgd. Lees verder op deze pagina.

Ja, ik wil direct mijn persoonlijke voedingsplan ↗️  


De voordelen van visolie voor huisdieren

Naast premium voeding, is er nog een andere cruciale factor die bijdraagt aan de gezondheid van uw huisdier: supplementen. Een van de meest voorkomende en nuttige supplementen is visolie. Visolie voor huisdieren is rijk aan omega-3 vetzuren die een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden. Deze omvatten ondersteuning van de huid- en vachtgezondheid, verbetering van de gewrichtsgezondheid en ondersteuning van de cardiovasculaire gezondheid.

Spijkermat en huisdieren: een onverwachte combinatie

Bij het bespreken van het welzijn van huisdieren, moeten we ook rekening houden met hun mentale gezondheid. Hier speelt de spijkermat voor huisdieren een rol. Hoewel het misschien verrassend klinkt, kunnen spijkermatten huisdieren helpen ontspannen en stress verminderen. Ze stimuleren de productie van het gelukshormoon endorfine en kunnen een kalmerend effect hebben op uw huisdier.

Conclusie

Bij Blijhuisdier.nl streven we ernaar om u een volledige service te bieden om aan alle behoeften van uw huisdier te voldoen. Of het nu gaat om het leveren van gezond voer aan uw deur, het aanbieden van nuttige supplementen of het verstrekken van hulpmiddelen voor de mentale gezondheid, wij zorgen ervoor dat uw huisdier niets minder dan het beste krijgt. Bij ons staat het welzijn van uw huisdier altijd op de eerste plaats.

Maak gratis profiel aan banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *