Hoe de verjaardag van je hond organiseren?

verjaardag hond

Meest recente update: augustus 15, 2023 door Chris & Kaj van Blijhuisdier

Is jouw hond binnenkort jarig? Dat moet je dan natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Per slot van rekening is je hond een belangrijk onderdeel van je gezin en zeker kinderen zullen het alleen maar leuk vinden om hun hond een keer extra in het zonnetje te zetten. Er zijn meerdere verschillende mogelijkheden om zo’n dag voor je hond extra feestelijk te maken!

Een honden verjaardag vieren

Weet jij wanneer je hond geboren is? Dan is het leuk om deze verjaardag ook daadwerkelijk te vieren. Je hond zal niet meekrijgen dat hij of zij jarig is, maar zal zich door alle extra aandacht toch extra speciaal voelen. Daarbij is het gewoon leuk om een extra feestje te organiseren en even de dagelijkse beslommeringen te kunnen vergeten.

Bij Blijhuisdier.nl vind je een ruim assortiment aan lekkers en leuke dingen om voor een mooie dag te zorgen. Speciale cadeaus om die verjaardag van je hond nog eens extra op te tuigen. Niet alleen maar lekkere dingen, maar ook leuke speeltjes. Het mooiste om de verjaardag van je hond nog meer bijzonder mee te maken is natuurlijk een taart voor je hond.

Een taart voor honden kiezen

Nee, je maakt je hond er niet blij mee als hij kaarsjes uit moet blazen, maar zo’n lekkere hondentaart gaat er natuurlijk altijd wel in. Let er hierbij wel op dat een taartje voor je hond er heel anders uitziet dan een taart die wij zelf op onze verjaardag eten.

Je hond zal een beetje slagroom best wel lekker vinden, maar echt goed is het niet voor ze. Wil je dan ook bijvoorbeeld zelf een taart bakken voor je hond, denk er dan aan dat je zaken als suiker achterwege laat. Er zijn genoeg andere ingrediënten te bedenken om een taartje voor je hond te maken dat er zeker wel ingaat!

Bij Blijhuisdier.nl zijn meerdere taarten voor je hond te vinden. Voor een goed recept voor een hondentaart hoef je waarschijnlijk ook niet heel lang te zoeken. Maar als je kant en klaar een taart voor je hond koopt, dan weet je in ieder geval helemaal zeker dat deze van de juiste ingrediënten is voorzien.


Ontdek het gemak van automatische leveringen

Het beste voer voor je huisdier. Vul tien eenvoudige vragen in over je huisdier en ontvang een gratis voedingsplan, helemaal op maat. Premium voeding tot wel 30% goedkoper dan andere merken en gratis thuisbezorgd. Lees verder op deze pagina.

Ja, ik wil direct mijn persoonlijke voedingsplan ↗️  


Zorg dat je hond zich jarig voelt

Je hebt een taart gevonden voor je hond, maar dat is natuurlijk niet het enige waar je de verjaardag mee kan vieren. Je kan er bijvoorbeeld best voor kiezen om wat leuke decoraties op te hangen in je huis. Misschien niet zozeer voor je hond, maar voor jou en je gezin moet het natuurlijk ook een bijzondere dag worden.

Daarnaast maak je een hond altijd blij met een extra snackje. In ons assortiment hebben we een grote verscheidenheid aan verschillende snacks voor je klaarstaan. Snoepjes, knabbelstaafjes en meer, die niet alleen lekker maar ook gezond zijn. Niet onbelangrijk: hondensnoep is in tegenstelling tot mensensnoepgoed vaak wel goed voor de tanden.

En naast snoep zijn er natuurlijk heel wat verschillende speeltjes te krijgen waar je hond zich lekker mee uit kan leven. Een nieuwe bal, een knaagspeelgoedje of een flink bot, je hond zal zich hierdoor zeker jarig gaan voelen!

Hoe vier je een verjaardag van een hond die 1 jaar wordt?

Is jouw hond nog maar een jonkie en wordt hij of zij 1 jaar? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om dit eens te gaan vieren. Je viert dan eigenlijk ook meteen dat jouw hondje al een jaar bij jullie in huis is. Als dat geen reden is voor een groot feest!

Let er hierbij wel op dat je het allemaal niet te spannend maakt. Je hond is gek op een beetje extra aandacht, maar als je een heel huis vol mensen hebt kan dat misschien een beetje teveel van het goede zijn. Het is beter om eventueel bezoek dan ook een beetje te verdelen. Maak je ook geen zorgen: van knuffels van jou en eventuele gezinsleden krijgt je hond natuurlijk nooit genoeg.

Het is op een verjaardag van een hond die 1 wordt ook leuk om eens een extra lange wandeling te maken. Ga met je hond naar het bos of het strand en laat hem lekker ravotten. Op zo’n manier wordt het voor je hond pas echt feest. Helemaal als er dan bij thuiskomst een echte taart voor honden klaarstaat.

De perfecte taart voor je hond

Nogmaals: je hond lust het echt wel als er suiker en slagroom aan de hondentaart zijn toegevoegd, maar het is echt beter om dit niet te doen. Beter is het om een taart te maken of kopen die is voorzien van ingrediënten die wel goed voor haar zijn.

Over het algemeen hebben we het dan over zaken als havervlokken, meel, eieren, vlees en groente. Hier is zonder al teveel moeite een taart van te maken die je hond zeker zal smaken. En mochten er vriendje of vriendinnetjes langskomen, dan maak je er gewoon nog een taartje bij, zodat die ook mee kunnen smullen.

Oh ja, en die taart voor jezelf mag natuurlijk wel slagroom en suiker bevatten! Neem eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor leuke hondenspeeltjes en -snacks er allemaal te krijgen zijn. Je weet natuurlijk als geen ander wat je hond allemaal leuk en lekker vindt, dan is er bij ons vast wel iets te vinden waar hij vrolijk van wordt. Vind hier alle lekkere hondensnacks.

Maak gratis profiel aan banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *