Even lekker snoepen, wie wil dat nou niet? Niet alleen eten honden graag met je mee, je kunt gezonde hondensnacks ook heel goed gebruiken als beloning. Maar wat mag je je hond zomaar geven? In dit artikel vertellen we je alles wat je nodig hebt om je hond met gezonde en natuurlijke hondensnacks te verwennen.

Natuurlijke hondensnacks

Je kunt talloze hondensnoepjes kopen, maar niet iedere hondensnack is even gezond. Voordat we je vertellen welke gezonde hondensnoepjes wel geschikt zijn vertellen we je eerst wat over de natuurlijke hondensnacks die je wel aan je hond kunt geven.

Het is je vast opgevallen dat honden altijd heel nieuwsgierig naar je eten zitten te kijken. Ze proeven graag even wat jij op je bord hebt liggen. Helaas is niet alles even geschikt om aan je hond te geven, al is het wel gezellig om samen te eten.

Een aantal van de gezonde snacks die je met je hond kunt delen zijn bijvoorbeeld:

  • Appels
  • Wortels
  • Bananen
  • Broccoli
  • Aardbeien
  • Blauwe bessen

Het is wel handig om deze gezonde snacks in kleine porties met je hond te delen. Probeer vooral uit wat je hond het lekkerst vindt, niet iedere viervoeter heeft natuurlijk dezelfde smaak.

Top 10 gezonde hondensnacks

Naast de natuurlijke snacks die je met je hond kunt delen zijn er ook speciale hondensnacks waarmee je je hond pas echt kunt verwennen. Sommige snacks bevatten veel calorieën en zijn wel lekker, maar niet zo gezond. Hieronder vind je een overzicht een top 10 gezonde hondensnacks op willekeurige volgorde die je aan je hond kunt geven.

Henne 10% zalmsnack

De Henne 100% zalmsnack is een van de populairste en gezonde snacks voor honden. Zeer geschikt als beloningssnoepje en bovendien erg lekker.

Renske gezonde beloning koekjes lam

De Renske gezonde beloning koekjes lam zijn een smakelijke, gezonde en glutenvrije snack voor je hond. Geschikt voor alle rassen.

Petsnack Buffalo oren large met vlees

De Petsnack buffalo oren met vlees zijn een grote en bovendien lekkere verrassing voor je hond. Met deze grote verpakking kan je bovendien lang vooruit. 

Dogstar beloningsschijven

De Dogstar beloningsschijven zijn bereid met ver rundvlees en granen en bevatten geen toegevoegde geur, kleur of smaakstoffen. Zeer geschikt als tussendoortje.

Petsnack pens

De Petsnack pens staafjes van lam zijn gedroogd en zonder conserveringsmiddelen. Een volledig natuurlijke hondensnack en goed te gebruiken als beloningssnoepje.

Renske gezonde beloning vlees strip zalm

De Renske beloning vlees strip met zalm voorziet in de kauwbehoefte van je hond is en bovendien een goede aanvulling op het menu. Geen kunstmatige toevoegingen maakt het bovendien gezond.

Petsnack varkensoren

De Petsnack varkensoren zijn een grote traktatie voor je hond. Het bevat veel eiwitten en weinig calorieën waardoor het een goede kauwsnack is als beloning.

Biofood schapenvet bonbons

De Biofood schapenvet bonbons is goed voor de darmflora van je hond en zorgt daarnaast voor een glanzende vacht en gezonde huid. Ook bevat de snack veel vitamine  A en D om het lichaam te helpen met het afweren van infecties.

Pedigree dentastix

De Pedigree Dentastix staan op deze lijst omdat ze goed zijn voor het gebit van je hond. Dagelijks kauwen voorkomt tandplak en verdere problemen bij het eten.

Renske gezonde beloning mini hartjes zalm

De Renske gezonde beloning mini hartjes met zalm zijn lekkere kleine hondensnoepjes die je kunt gebruiken bij de training of als beloning. Helemaal graanvrij en geen extra zout of suiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *