De top tien beste kattenbrokken is natuurlijk niet voor iedere kat hetzelfde. Toch hebben we van Blijhuisdier geprobeerd tien goede kattenbrokken te selecteren waar iedere kat blij mee zal zijn. De verschillende merken en smaken uit de top tien beste kattenbrokken staan op willekeurige volgorde, want iedere kat heeft natuurlijk zijn eigen smaak. 

Sommige katten zijn gek op vis, anderen weer op kip of kalkoen. Zeker met nieuwe katten is het verstandig verschillende merken en smaken uit te proberen, want het is belangrijk dat je kat de juiste maar ook lekkerste voeding binnenkrijgt. Helemaal met een binnenkat doe je er goed aan geschikt voer aan te schaffen, zodat je kat alle voedingswaarden binnenkrijgt.

In de selectie zul je dus voor iedere kat geschikte brokken en voer vinden, zo kun je je kat lekker verwennen. Hieronder vind je het overzicht met het beste kattenvoer.

Farm nature Cat | Kip, Appel, Pompoen

Een grote zak droogvoer voor je kat met daarin speciaal voer voor volwassen katten in de smaak kip, appel en pompoen. Het voer bevat daarnaast antioxidanten en is rijk aan Omega 6- en Omega 3- zuren. Ook zorgt het voor een glanzende vacht.

Biofood Premium Senior

Een grote zak kattenvoer speciaal ontwikkeld voor de oudere katten. Het kattenvoer bestaat voor 60% uit kip, vis, zalm en rijst en bevat bijvoorbeeld prebiotica en vetzuren om de huid en vacht te ondersteunen.

Iams overweight

Iams overweight is speciaal ontwikkeld voor gesteriliseerde of gecastreerde katten en katten met een verhoogd risico op overgewicht. Zo is er bijvoorbeeld prebiotica en bietenpulp toegevoegd voor een gezonde spijsvertering.

  Applaws

  Katten zijn carnivoren en zijn daarom gemaakt om vlees te verteren. In de Applaws cat adult zit dan ook 80% kippenvlees aangevuld met extra zalm. Dit voer is geschikt voor volwassen katten en bevat zelfs een anti-haarbal formule.

  Royal Canin indoor +7

  Royal Canin indoor is ontwikkeld voor een optimale vitaliteit en gezondheid van je kat. Het voer draagt bij aan een glanzende en gezonde vacht en let op de gezondheid van de nieren.

  Advance kat

  Dit dieetvoer is ontwikkeld voor katten die problemen ondervinden aan de urinewegen. Dit is een veelvoorkomende kwaal maar moet wel verholpen worden. Advance cat urinary zorgt bijvoorbeeld voor een gematigde verzuring van de urine-pH.

  True Instinct kip

  Deze kleine zak (300 gr.)  bevat een uitgebalanceerd dieet voor je kat met maarliefst 75% dierlijke ingrediënten zoals scharrelkip. Het voer is rijk aan eiwitten en zorgt voor een goede stofwisseling.

  Felix droog Countryside Sensation

  Felix droog sensation bevat alle benodigde voedingstoffen die je kat maar nodig heeft om een gezond leven te hebben. Dit kattenvoer van Felix bevalt zowel zalm, forel als koolvis.

  Natural Greatness Indoor

  Natural greatness sensitive indoor is een grote zak met voer die geschikt is voor iedere kat. Het bevat een hoog percentage vlees en is daardoor vol van eiwitten. Het bevat kip, kalkoen en vis en is zelfs geschikt voor menselijke consumptie. Daarnaast voorkomt het de vorming van haarballen.

  Royal Canin 10 kg

  Deze grote zak Royal Canin voer is geschikt voor katten vanaf 15 maanden. Het draagt bij aan een gezond hart en bevat magnesium, natrium, kalium en tal van andere goede stoffen om de gezondheid van je kat te bewaken. Ook heeft het een positieve werking op de gewrichten en het kraakbeen van je kat. Daarnaast kun je er door de grootte van de zak lang mee doen. 

  Zoals je hebt kunnen lezen bevat de top 10 beste kattenbrokken een grote variatie aan verschillende soorten voer. Het is nu alleen nog een kwestie van uitproberen welke je kat het lekkerst vindt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *