Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Hondensofa

Ben je op zoek naar een hondensofa of hondenbank om je trouwe viervoeter eens lekker in de watten te leggen? Dan zit je bij Blijhuisdier aan het goede adres. Op deze pagina vind je voor iedere hond de geschikte honden sofa. Voor de grote honden hebben we een hondensofa xxl en grote hondenbank en voor de kleinere honden een hondenbank op pootjes. Allemaal voorzien van een lekkere zachte stof voor de meeste comfort, natuurlijk voor een eerlijke prijs.

-5%
-12%
-20%
-20%
-11%
-11%
-20%
-12%
-11%
-1%
-2%
-6%

Honden sofa

Een hondensofa is bij uitstek geschikt om te relaxen. Na een lange wandeling even lekker languit op een zachte stof om goed tot rust te komen. Waarom zou alleen jij de benen (poten) languit mogen doen na een inspannende dag? Met een hondensofa van deze pagina genieten jullie samen van de verdiende rust.

Hondenbank

Een hondenbank zoals de grotere sofa’s ook wel heten is geschikt voor de honden die niet op een klein kussen passen. De hondenbank groot past nog steeds in iedere huiskamer, maar geeft de grote honden de kans om toch op de bank te genieten. Je wilt ze natuurlijk niet bij jou op de bank hebben.

Een voordeel van de hondenbank is bovendien dat er een leuning aan zit. Honden liggen graag ergens tegenaan en met de hogere hondenbanken kunnen ze dat doen. De hoge randen om de hondenbank zorgen ervoor dat je hond in alle comfort kan rusten.

Hondenbank op pootjes

Grote honden passen goed op een grote hondenmand. Voor de kleinere honden bestaat er ook een hondenbank op pootjes. Het grote verschil met een hondensofa is dat ze wat van de grond staan. Sommige honden springen graag ergens op en daarvoor kan het heel geschikt zijn. Daarnaast is het makkelijker met stofzuigen en dat soort dingen.

Een ander voordeel van een hondenbank op pootjes is dat je de hondensofa uit de tocht kunt zetten. Vaak is er wat tocht laag bij de grond en dat kan ervoor zorgen dat je hond net iets minder geniet van de rust. Door de mand op pootjes te zetten voorkomt je deze ergernis, terwijl de kleinere honden er nog gewoon op kunnen stappen.

Wat is de beste hondensofa?

De beste hondensofa is een waar jij en je hond blij mee zijn. Natuurlijk met de hondenbank lekker liggen, lekker zacht zijn en dicht in de buurt van jouw bank staan zodat jullie er samen van kunnen genieten.

Daarnaast staat het in je woonkamer dus het moet er ook nog een beetje leuk uitzien en bij je interieur passen. Schoonmaken is ook wel handig, want na een flinke tocht door het bos neemt je hond snel wat vuil mee je huiskamer in en dat gaat natuurlijk direct in de bank zitten.

In de meeste gevallen kun je de hondenmand uitnemen en gewoon wassen. In de gevallen waar dat niet kan kun je gebruikmaken van een borstel om de haren te verwijderen en af en toe de stofzuiger er overheen te halen. Tip: doe dit niet als je hond in de buurt is. Die van ons had altijd een hekel aan het geluid.

Wat zijn de goede hondensofa afmetingen?

De hondensofa en hondenmand aanbiedingen op deze pagina hebben allemaal verschillende afmetingen. De een is geschikt voor de kleinere hond en de ander voor de grote hond. Afhankelijk van deze afmetingen kun je er een geschikte hondensofa bij vinden. De afmetingen die staan bij onze producten zijn de buitenafmetingen, mits anders aangegeven. Zorg ervoor dat je hond alle ruimte heeft om ook nog wat te bewegen.