Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Hondenbed

Wil je een hondenbed kopen? Op deze pagina vind je ons overzicht met hondenbedden. Of je nu zoekt naar een verhoogd hondenbed, een hondenbedje voor in de tuin of een mooi hondenbed voor in de woonkamer. Bij Blijhuisdier vind je ze altijd voor een eerlijke prijs.

-5%
-12%
-20%
-20%
-11%
-11%
-20%
-12%
-11%
-1%
-2%
-6%

Honden bed

Het zal je misschien opgevallen zijn dat honden graag slapen. Een hondenbed is daarom geen overbodige luxe. Een klein hondenbedje voor achter in de tuin, een groot hondenbed voor in de berging of een mooi hondenbed voor in je woonkamer. Iedere hond slaapt anders en het is belangrijk dat jij zorgt dat het je hond aan niets ontbreekt.

Denk goed na over waar je het bed neer wilt zetten. In de buurt van een deur of opening? Dan is een verhoogd hondenbed wellicht een goede optie. De tocht langs de grond zorgt met de verhoging niet voor irritaties. 

Ook de afmetingen zijn heel belangrijk. Honden hebben graag de ruimte tijdens het dutje. Het is dan ook verstandig om het hondenbed altijd een slag groter te kopen dan je hond is. Zo kunnen ze lekker woelen en af en toe een ander plekje op het bed kiezen. 

Welk hondenbed heb ik nodig?

In je zoektocht naar een hond bed kom je ongetwijfeld veel verschillende varianten tegen. We hebben daarom een onderscheid gemaakt op onze website tussen verschillende categorieën hondenbedden.

Hondensofa

Een hondensofa is zeer geschikt om lekker te ontspannen. Bovendien staan ze mooi in iedere woonkamer. Door het grote aanbod vind je ongetwijfeld een sofa die past bij jouw hond. 

Bekijk onze categorie hondensofa

Hondenstretcher

Een hondenstretcher is bij uitstek geschikt voor in de tuin, de overloop of in de berging. Door de verhoging ligt je hond niet in het koude / natte gras en heeft je hond geen last van tocht of andere viezigheid. Ook is een hondenstretcher meestal eenvoudig mee te nemen voor onderweg.

Bekijk onze categorie hondenstretcher ​​→

Hond bed, wat zijn andere voordelen?

Nachtrust en de noodzakelijke ontspanning zijn natuurlijk de belangrijkste voordelen van een hondenbed. Wat je alleen niet moet vergeten is de bescherming die het biedt voor je meubilair. Honden liggen graag op zachte dingen en als ze geen goed alternatief hebben duiken ze met alle plezier op je bank.

Nu zijn sommige banken daar heel geschikt voor, maar andere absoluut niet. Denk aan een leren bank die makkelijk bekrast. Door een mooi hondenbed in de woonkamer te hebben zal je hond hier lekker op gaan liggen en van jouw bank afblijven. Alleen dit bespaart je al veel geld doordat je niet telkens een nieuwe bank hoeft te kopen. Om over al die haren nog maar te zwijgen.

Andere voordelen van een hondenbed voor de gezondheid van je hond zijn:

  • Goed voor de ruggengraat
  • Het houdt je hond warm
  • Een eigen plekje om lekker te ontspannen

Zoals je hebt kunnen lezen is een hondenbed een must voor iedere hondenbezitter en liefhebben. We zijn ervan overtuigd dat je bij Blijhuisdier altijd een hondenbed vind dat bij jou past!