Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Voerbak en drinkbak kat

Een voer- en drinkbak is misschien wel het meest gebruikte product voor katten. Ze bestaan daarom ook in veel soorten en maten. van kattenvoerbakjes tot een kattenvoer dispenser en van een kattendrinkbak tot een drinkfontein. Op Blijhuisdier.nl vind je een groot aanbod voor een eerlijke prijs.


Voerbak kat kopen?

Een goede kattenvoerbak zal je kat je in dank afnemen. Ze bestaan in verschillende varianten zoals de simpele kattenvoerbak tot automatische voerdispensers waarmee je op vaste tijdstippen je kat kunt voeren. Dit is helemaal handig wanneer je je kat kleine porties wilt voeren terwijl je zelf van huis bent. Met een digitale klok kun je de kattenvoer dispenser instellen op vaste tijdstippen, pas dan gaat de bak open zodat je kat kan eten.    Over het algemeen is het handig om meerdere katten voerbakjes te hebben. Sowieso een vaste voor thuis, maar eentje voor onderweg is ook handig. Zo hoef je het eten niet op de grond te leggen en kan je kat eten uit zijn vertrouwde voerbak.  

Drinkbak kat kopen?

Hetzelfde gaat eigenlijk op voor de drinkbak van je kat. Erg handig om thuis een aantal te hebben staan op verschillende plekken in huis. Drinken voor je kat is net zo belangrijk als voor de mens, zeker voor bij het eten om het kattenvoer goed te verteren.    Schoon water is bovendien erg belangrijk. Beschikt je kat niet altijd over vers en schoon water? Dan bestaat de kans dat je kat ziek wordt en dit moet voorkomen worden. Helemaal wanneer je zelf regelmatig van huis bent is het daarom belangrijk om altijd het water in de waterbak van je kat te verschonen.   Het beste is nog om een katten waterfontein te hebben. Deze vul je met water en het apparaat zorgt ervoor dat het water altijd langzaam blijft stromen. Het water blijft zo langer goed en bovendien kan het je kat stimuleren om meer te drinken. Een kattendrinkbak hoort altijd naast de voerbak te staan.  

Voer- en drinkbak merken

Op Blijhuisdier.nl hebben we een groot assortiment aan katten voer- en drinkbakken van de bekendste merken, zoals:    

Goedkope voer- en drinkbak kat

De voer- en drinkbakken zijn er in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Je goedkope drinkbakken vind je al voor een paar euro op de website. Wil je echter gaan voor een exclusieve bak zoals bijvoorbeeld de voerdispenser met timer voor katten of de waterfontein? Dan is dit natuurlijk iets duurder. De automatische dispensers helpen je wel om je kat altijd vers eten en drinken te geven, ook wanneer je niet thuis bent en bovendien scheelt het je veel tijd.