Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Kattenluik

Wanneer jij een kat hebt die veel naar buiten wil en constant loopt te miauwen of jij de deur even open wilt doen is een kattenluik de oplossing. Er zijn veel verschillende soorten kattenluiken waardoor er altijd wel een type kattenluik is die bij jou past. Op blijhuisdier.nl hebben we niet alleen kattenluikjes, maar ook bijbehorende producten. Een wit kattenluik of juist een zwart kattenluik? De keuze is reuze.


Kattenluik kopen

  Het is goed om te weten wat voor luikjes je allemaal kan kopen. Als jij niet de krolse kat van de buren binnen wilt hebben kun je kiezen voor een kattenluik met chip. De kattenluik chip zorgt ervoor dat alleen jouw kat door het luik kan. Naast een kattenluik op chip hebben wij ook een magnetisch kattenluik. Hiervoor moet jouw kat wel een halsband magneet hebben om zo door het kattenluik met magneet te lopen.   Uiteraard houden wij er rekening mee dat de deur waarin het kattenluik bevestigd kan worden kan verschillen van materiaal. Zo kun je een kattenluik in glas plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een kattenluik in muur.   

Kattenluik afmetingen

  Wanneer je weet wat voor kattenluik je wilt hebben is het handig om te kijken naar de afmetingen. Als we Garfield als voorbeeld nemen is het wellicht handig om voor een kattenluik xl te gaan. Heb je een kat van normale grootte dan is een kattenluikje tot 7 kg voldoende. Wanneer je een kattenluik voor grote katten nodig hebt dan willen wij wel als tip meegeven de stevigheid van de deur in de gaten te houden. Als je te dicht bij de randen van de deur een gat maakt kan dit betekenen dat de deur niet meer stevig is.   

Kattenluik accessoires

  Blijhuisdier.nl verkoopt niet alleen kattenluiken. Het komt voor dat de deur dikker is dan normaal. Hiervoor hebben wij als accessoires een tunnelstuk in de verkoop. Een tunnelstuk voor kattenluiken is handig om overige ruimte op te vullen in de deur of wand. Een halsband met magneet voor de kat hoort ook bij de accessoires.  

Kattenluik merken

  Er zijn verschillende merken voor kattenluiken en bijbehorende accessoires. Hieronder enkele van onze favorieten:  
  • Eyenimal
  • Petsafe
  • Trixie