Toont alle 9 resultaten

Hondendeken auto

Zoek je een hondendeken voor in de auto? Dan zit je bij Blijhuisdier aan het goede adres. Op deze pagina vind je een leuke hondendeken voor de bank, de kofferbak, een autodeken en hondenkleed voor in de auto en door de ruime keuze ook altijd een die bij jouw auto en smaak past. Natuurlijk voor een eerlijke prijs.

-12%
-17%
-20%
-20%
-21%
-21%
-21%
-21%

Hondenkleed

Een dagje weg met je hond is altijd leuk. Wandelingen in het bos of even lekker uitwaaien op het strand, iedereen blij. Totdat je weer terug in de auto moet, dan kom je erachter dat je hond behoorlijk wat puin onder de poten meeneemt. 

Helemaal niet erg natuurlijk, hoort er allemaal bij. Maar wel zonde van je auto. Een hondendeken in de auto kan hiervoor uitkomst bieden. Erg eenvoudig te gebruiken en vaak gemakkelijk schoon te houden.

Met een hondenkleed weet je zeker dat je zo vaak je maar wilt weg kunt zonder dat je auto eraan onderdoor gaat. Een hondenkleed is bovendien gemakkelijk te wassen, dus ze gaan lang mee.

Autodeken hond

Het is belangrijk een goede hondendeken voor in de auto te kiezen. Hiermee weet je zeker dat je hond lekker kan uitrusten op de weg terug zonder dat je je auto direct helemaal moet schoonmaken. Helemaal als je bijvoorbeeld in het bos of op het strand bent geweest neemt je hond flink wat vuil mee.

In de vacht blijft vaak zand zitten, maar je moet ook niet raar opkijken dat je hond even een sloot of de zee in duikt. Ook dit zorgt voor nare plekken op de achterbank of kofferbak. Met een goede hondendeken voor in de auto hoef je je hier geen zorgen meer over te maken.

Ook kunnen de nagels van je hond voor problemen zorgen. De nagels van honden zijn nou eenmaal scherp en helaas houden ze geen rekening met de bekleding. Helemaal als je leer in auto hebt zitten laten de nagels snel hun visitekaartje achter. Ben je zuinig op je auto? Dan is een lekker hondenkleed onmisbaar. 

Hondendek

Ben je toch bang dat je hond begint te schuiven en alsnog op de achterbank gaat liggen? Dan is een hondendek oftewel een autohoes voor honden heel geschikt. Dit is een hoes die je over je achterbank kunt hangen en vast kunt maken zodat het niet op de grond kan vallen.

Helemaal voor de leren achterbanken kan dit een goede optie zijn. Je wilt geen krassen in je achterbank krijgen, maar met de poten van honden gaat dat snel. Een autodeken of autohoes voor honden die je vast kunt maken kun je ook altijd eenvoudig uitwassen zodat ze lang mee gaan.