Toont alle 10 resultaten

Reismand kat

Hoe je het ook wendt of keert, vroeg of laat is het handig om een reismand voor je kat te hebben. Voor dat bezoekje aan de dierenarts of voor wanneer je je kat mee wilt nemen voor een weekendje weg. Op Blijhuisdier.nl kun je daarom een katten reismand vinden, maar ook vervoersboxen en draagtassen. Dit natuurlijk voor een eerlijke prijs.


Reismand kat kopen?

Een katten reismand bestaat is verschillende soorten en maten. Niet iedere kat houdt van reizen en de een is daarom eenvoudiger mee te nemen dan de ander. De ene kat blijft vaak rustig liggen waardoor je aan een kattenreismand genoeg hebt. De ander vindt de auto maar spannend en is daarom veiliger in een katten transportbox.    Niet iedereen neemt de kat mee op een weekendje weg maar toch heb je katten reismanden vaker nodig dan je denkt. Je zult toch zo af en toe even naar de dierenarts moeten bijvoorbeeld en misschien laat je de kat wel eens bij iemand anders logeren. Allemaal goede momenten om gebruik te maken van een vervoersbox voor je kat.  

Tips voor katten vervoeren

De meest voordehandliggende tips die we kunnen geven is natuurlijk het kopen van een katten reismand. Handig om snel je kat mee te vervoeren. Houdt hierbij wel rekening met de grootte van de box. Je kat moet genoeg ruimte hebben om lekker te kunnen liggen.    Is je kat snel bang? Dan kan het ook verstandig zijn om een reismand voor je kat je kopen die van boven open kan. Ook als iemand zoals je dierenarts even snel naar je kat moet kijken kan je kat gewoon in de veilige mand blijven zitten.   Is je kat wat minder bang? Dan is het ook wel zo leuk om een open draagmand voor je kat te hebben. Zo kan je kat lekker om zich heen kijken en hoeft hij zich niet opgesloten te voelen.  

Reismand kat merken

Op Blijhuisdier.nl proberen we een zo’n groot mogelijk assortiment aan te bieden met de bekendste merken, zoals:    

Goedkope reismand kat

Katten reismanden zijn er in verschillende soorten en maten. Het belangrijkste bij je keuze is de grootte. Het is heel belangrijk dat je kat zich niet opgesloten voelt en nog gewoon kan liggen. Een goedkope reismand voor je kat vind je in de prijsklasse van €10 tot €15 euro. Ben je echter op zoek naar een iets grotere reismand? Dan vind je de grootste vervoersboxen voor je kat in de prijsklasse van €30 tot €50.