Resultaat 1–12 van de 133 resultaten wordt getoond

Kattenspeeltjes
Je kat is een bezig baasje en daarom mag goed kattenspeelgoed niet ontbreken in je huishouden. Een voerpuzzel voor je kat, kitten speeltjes of elektrisch kattenspeelgoed, je kunt het zo gek niet bedenken. Op Blijhuisdier.nl vind je daarom een groot assortiment aan kattenspeeltjes voor een eerlijke prijs.

-7%

 

Kattenspeeltjes kopen?

Katten hebben veel beweging nodig, helemaal wanneer je kat niet naar buiten gaat. Het is daarom handig om je kat te verwennen met verschillende kattenspeeltjes. Hier houdt je kat de conditie mee op pijl en bovendien zijn spelletjes voor katten gewoon erg leuk!   Een kattenspeeltje is een goede uitlaatklep voor je kat of kitten en zorgt voor rust in het hoofd. Ze kunnen zich even uitleven om vervolgens goed te kunnen slapen. Daarnaast is het leuk om samen met je kat spelletjes te doen om een goede band te krijgen, ze waarderen dit enorm. Je zult alleen zien dat ze niet van ophouden weten.  

Soorten kattenspeelgoed

Kattenspeelgoed heb je in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld voerpuzzels voor je kat waarmee je op spelenderwijs je kat eten kunt geven. Er is kitten speelgoed speciaal voor de jongere katten en er bestaat ook elektrisch kattenspeelgoed. Dit is speelgoed met bijvoorbeeld een lazer waar je kat achteraan kan rennen of een volledig katten looprad.   Geen enkele kat heeft dezelfde smaak dus het is verstandig uit te proberen welk kattenspeelgoed je kat leuk vindt. De een houdt van eenvoudige muizen op de grond of een katten vishengel en de andere speelt liever met een laser kattenspeeltje.   

Beste kattenspeelgoed

Het beste kattenspeelgoed is moeilijk te beschrijven, zoals we eerder al zeiden is dit afhankelijk van de smaak van je kat. Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat kattenspeelgoed waar je kat actief achteraan moet goed in de smaak valt. Je katten kunnen zich hiermee goed uitleven en het is bovendien leuk om te zien.   

Kattenspeelgoed merken

Op Bliijhuisdier.nl proberen we een zo groot mogelijk assortiment met leuk kattenspeelgoed aan te bieden voor een eerlijke prijs. We hebben veel merken en een aantal van onze favoriete merken zijn:    

Goedkope kattenspeeltjes

Kattenspeeltjes zijn er in alle prijsklassen. Je hebt goedkope kattenspeeltjes van in de prijsklasse tot €5, dit zijn vaak de simpele muizen waar je kat achteraan kan rennen. Ook heb je het wat geavanceerdere kattenspeelgoed. Dit is het electrisch kattenspeelgoed, een katten looprad of de laser kattenspeeltjes. Duurder betekent absoluut niet per definitie leuker maar de mogelijkheden zijn hier vaak wat groter mee. Ook is het speelgoed aanzienlijk duurzamer, waardoor je het minder vaak hoeft te vervangen. Lees hier ook ons blogartikel over het beste kattenspeelgoed.