Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Kattensnoepjes zacht

Ben je op zoek naar de lekkerste kattensnoepjes? Dan zit je bij Blijhuisdier.nl goed. We hebben de lekkerste katten en kitten snoepjes voor bovendien een goede prijs. Op deze pagina vind je zachte kattensnoepjes van de bekendste merken.


Gezonde katten snoepjes en gezonde katten snacks

Kattensnoepjes zijn erg lekker, maar niet altijd even gezond. Het is daarom belangrijk om je kat niet iedere dag (zachte) kattensnoepjes te geven. Wel zijn er gezonde katten snoepjes die je met iets meer regelmaat kunt geven. Zo zijn er bijvoorbeeld gezonde katten snacks met broccoli en kip of oregano.  Ook zijn er zachte kattensnoepjes die je kunt geven om bijvoorbeeld haarballen tegen te gaan of extra vitaminen toe te dienen. 

Wat vinden katten lekker om te eten?

Kat of kitten snoepjes zijn een goede beloning nadat je bijvoorbeeld een dag weg bent geweest. Denk daarom eens aan snacks die veel vlees bevatten zoals kip, rund en zalm. Ook zijn er verschillende soorten pudding met echte volle melk die je kat ongetwijfeld heerlijk zal vinden. Bovendien bevatten dit soort gezonde katten snacks veel calcium wat goed is voor de botten. Het belangrijkste is om je kat zoveel mogelijk verschillende kattensnoepjes te laten proberen van verschillende merken. Zo kom je er snel achter op welke traktatie je kat écht zit te wachten

Kattensnoepjes merken

Een aantal van onze favoriete merken kattensnoepjes zijn: