Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond

Natvoer kat

Ben je op zoek naar het beste natvoer voor je kat? Dan zit je op Blijhuisdier.nl goed. We hebben het beste natvoer voor katten en kittens voor bovendien een goede prijs. Op deze pagina vind je alles voor het natvoer van je kat.


Natvoer kat: Katten en kitten natvoer in blik

Iedere kat of kitten heeft andere eetgewoontes. Het natvoer van je kat moet natuurlijk lekker zijn maar ook goede voedingsstoffen bevatten. Helemaal met een nieuwe kat of kitten is het daarom belangrijk te experimenteren met verschillende soorten natvoer. Op Blijhuisdier.nl proberen we in ieder geval een zo’n groot mogelijk assortiment aan te bieden voor een zo goed mogelijke prijs.

Beste natvoer kat

Vergeleken droogvoer lijkt het natvoer voor katten meer op het eten dat ze zouden nuttigen in het wild. Het verteert bovendien beter dan het harde voer en het bevat vaak vlees. Nat kattenvoer is dan ook een goede aanvulling op het dieet van je kat. Natvoer voor je kat wordt gevoerd in kleine porties maar kan verpakt worden in verpakking met veel blikken, zodat je niet iedere dag naar de winkel hoeft.  Het is verstandig uit te zoeken welke merken natvoer je kat lekker vindt. Het zijn vaak kieskeurige eters en je wilt natuurlijk niet dat het blijft liggen. 

Natvoer kat merken:

Er zijn veel verschillende merken blikvoer die je kat lekker kan vinden. Helemaal bij jonge kittens is het daarom verstandig verschillende merken uit te proberen om er zo achter te komen wat ze lekker vinden. Een aantal van onze favoriete natvoer merken zijn:

Voordelen natvoer kat

Natvoer heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld droogvoer. Zo is goed natvoer voor je kat beter verteerbaar en bevat het bovendien minder calorieën. Natvoer is dan ook zeer geschikt voor katten met overgewicht. Het beste natvoer voor katten wordt vooral gebruikt als aanvulling op het droogvoer, het is namelijk in minder grote hoeveelheden te verkrijgen. Let bij het gebruik van natvoer voor je kat wel op de geur, het liefst zet je de voederbak even in de bijkeuken. 

Goedkoop natvoer kat

Het goedkoopste natvoer voor katten is te verkrijgen in verpakkingen van 100GR. Je kunt er ook voor kiezen om direct grote hoeveelheden in te slaan, vaak is dit een stuk goedkoper. Veel van de verpakkingen op Blijhuisdier.nl bevatten bijvoorbeeld direct 24 blikken, zo kun je bijna weer een maand vooruit.