Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Kattenmand

Ben je op zoek naar een leuke kattenmand? Dan zit je bij Blijhuisdier.nl goed. Natuurlijk heeft een poes slaap nodig en daarom vind je op deze pagina kattenmanden in verschillende soorten en maten. Een kittenmand maar ook een kattenbed, slaapzak of poef. Dit natuurlijk allemaal voor een eerlijke prijs.


Kattenmand kopen?

Kattenmanden zijn er in veel soorten en maten. Zo hebben we tal van leuke kattenmandjes in het assortiment zitten die je in de woonkamer kunt zetten. Daarnaast bestaat er zoiets als een kattenhangmat voor aan de vensterbank en zelfs een kattenmand meubel die je ook als bijzettafel kunt gebruiken. Wil je daarom een kattenmand kopen? Bekijk onze selectie dan goed en bepaal wat er echt leuk in je woonkamer zal staan maar bovendien, waar je kat lekker op kan liggen.

Kattenkussen

Naast een kattenmand bestaat er ook een kattenkussen. Deze is gemakkelijker te vervoeren en kun je eventueel ook achter in de auto leggen als je de kat ergens anders mee naar toe neemt. Zo kan je kat zelfs in een vreemde omgeving genieten van zijn eigen kattenkussen. 

Waarom een kattenmand kopen?

Katten brengen, net zoals de mens, een groot gedeelte van hun leven slapend door. Ze houden nou eenmaal lekker van luieren, helemaal wanneer ze ouder worden. Een lekker kattenkussen of poezenmand is dan ook onmisbaar in ieder huishouden.  Een kattenmand staat vaak op een vaste plek in het huis en deze weet je kat natuurlijk wel te vinden. Echter houden katten er van om op veel verschillende plekken te luieren, in de vensterbank, onder de tafel of onder je bureau wanneer je aan het werken bent. Door een los katten kussen in huis te hebben kun je je kat overal laten luieren. 

Hoeveel slapen katten?

Het is duidelijk dat katten veel slapen, maar weet je ook hoeveel precies? Gemiddeld is dit zo’n 15 uur per dag met flinke uitschieters naar boven. Naarmate je kat ouder wordt zal dit alleen maar meer worden. Hieruit blijkt wel hoe belangrijk het is om een aantal goede katten slaapplek in te richten en hierbij zijn kattenmandjes of kattenkussens onmisbaar. Je kat zal het je in ieder geval in dank afnemen. 

Goedkope kattenmand

Slaapartikelen voor katten heb je in veel verschillende soorten en maten. Een kattenmand voor in de vensterbank vind je bijvoorbeeld al voor ongeveer €10. Ben je echter op zoek naar luxe? Dan is er bijvoorbeeld ook een hele leuke kattenmand toren met meerdere ligplaatsen voor je kat of zelfs een echt kattenhuis met balkon. Een kattenmand hoeft niet duur te zijn en op Blijhuisdier.nl vind je dan ook ongetwijfeld de kattenmand die bij je past. 

Merken

Een aantal favoriete merken van ons voor leuke kattenmanden zijn: