Resultaat 1–12 van de 105 resultaten wordt getoond

Voerbak hond

Zoek je een voerbak voor je hond? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Op deze pagina vind je een hondenvoerbak voor je hond. Of het nu gaat om een honden voerbak voor grote honden, kleine honden of een honden bak voor in de tuin of onderweg. Bij blijhuisdier vind je altijd een hondenbak die bij jou past.

2,95 Incl. BTW

Voerbak hond kopen

Ben je op zoek naar een hondenvoerbak? Dan vind je op deze pagina ongetwijfeld wat je zoekt. Hondenvoerbakken zijn er in alle soorten en maten en we hebben daarom een groot aanbod aan voederbakken. 

Voor de grote honden hebben we een honden voerbak op standaard. Voor de kleinere honden een kleine hondenvoerbak. Het kiezen van de juiste bakken voor je hond is heel belangrijk. Een goede voederbak voor je hond heeft namelijk talloze voordelen voor de gezondheid:

  • Het zorgt voor een betere houding tijdens het eten
  • Meer gemak
  • Het helpt met doorslikken
  • Het remt snelle eters af
  • Voorkomt dat honden met hun eten gaan spelen
  • Het houdt de ‘eetkamer’ schoner

Hondenvoerbak, welke moet ik hebben?

Zoals je ziet, vind je op deze pagina veel verschillende soorten voerbakken voor honden. Iedere hond heeft een andere behoefte en het is goed om daarom welke honden bakken bij jou in huis passen. We hebben hierin onderscheidt gemaakt tussen een aantal soorten die we hieronder nog verder even toelichten.

Anti schrok voerbak

De naam zegt het al. Heb je een hond die altijd snel wil eten en zich daarom soms verslikt? Dan kan een anti schrok voerbak helpen. Deze bakken voorkomen dat je hond het eten daadwerkelijk zonder te kauwen naar binnen schuift.

Bekijk onze categorie anti schrok voerbak

RVS voerbak

Een RVS voerbak voor honden is zeer geschikt voor de honden die nog eens ruw met hun spullen omgaan. De bakken zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen bovendien tegen een stootje. Dit is de reden dat ze veel gebruikt worden voor grote honden en voor onderweg.

Bekijk onze categorie RVS voerbak

Voerautomaat

Een honden voerautomaat is bij uitstek geschikt voor honden die veel eten of voor baasjes die veel van huis zijn. Je kunt met een voerautomaat heel gemakkelijk je porties verdelen. De automaat gaat pas open zodra de timer af is gegaan. Dit voorkomt dat je hond snel al het voedsel opeet. Ook is het dus een handige oplossing als je lang van huis bent. Je kunt de voerautomaat voor honden vullen en om de zoveel tijd je hond wat eten geven.

Bijk onze categorie voerautomaat

Voercontainer

Het bewaren van je hondenvoer is bijna net zo belangrijk als je keuze voor het juiste hondenvoer. Komt er vocht bij het voer of sluit de voercontainer slecht? Dan zal dit de smaak en algemene kwaliteit van het voer niet ten goede komen. Je wilt natuurlijk dat je hond wel blijft genieten van het eten en een voercontainer zorgt altijd voor een goede kwaliteit.

Bekijk onze categorie voercontainer

Voerbakken hond veelgestelde vragen

Het uitkiezen van een geschikte voerbak voor je hond is heel belangrijk. Zoals je hebt kunnen lezen heeft het veel voordelen voor je hond, naast dat ze er natuurlijk lekker uit kunnen eten. Het is alleen best lastig om een keuze te maken. Hieronder beantwoorden we daarom de veelgestelde vragen rondom hondenvoerbakken.

Welke voerbakjes hond zijn voor mij het beste?

Als baasje kijk je natuurlijk naar andere honden voerbakken dan je hond. Onverwoestbare voerbakken zoals die van RVS zijn voor jouw heel handig als je een hond hebt die nog al eens iets kapot maakt. 

Welke hondenvoerbak past bij mijn hond?

De beste hondenvoerbak verschilt per hond. Een voerstandaard voor je hond kan uitkomst bieden bij grote honden. Ze hoeven hierdoor niet in een ongemakkelijke positie te eten. Dit is beter voor nek en het kauwen. 

Een kleine voederbak voor je hond is verstandig bij kleine honden. De reden is hetzelfde. Het is belangrijk dat je hond in een prettige positie eet. Dit zorgt ervoor dat ze goed blijven eten en geen klachten krijgen aan bijvoorbeeld de nek.

Hoe hoog moet een hondenvoerbak staan?

Een hondenvoerbak zou iets lager dan de kop moeten zitten. Als je hond richting de eetbak beweegt zou hij of zij niet door de poten moeten​​ om een lekkere hap te nemen. Schouderhoogte is daarom aan te raden. Let hierop bij het kiezen van je voerbakken zodat je niet later nog een keer een hoeft aan te schaffen.

Waar voerbak hond plaatsen?

Het is verstandig om een eigen plekje voor je hond te maken waar ze eten. Bijvoorbeeld in de bijkeuken of de berging. Probeer deze eetplek niet in de buurt van de slaapplaats te maken. Een eigen plek voor iedere bezigheid is het beste. Hoe zou jij het vinden als je altijd moet slapen met de geur van je eten om je heen?

Waarom water bij brokken hond?

Je kunt water bij de brokken van je hond doen om de hondenbrokken zachter te maken. Niet iedere hond vind dit even lekker en daarom kun je ook een drinkbak voor honden bij de voederplek plaatsen. Zo kan je hond zelf bepalen wanneer er gedronken moet worden en wanneer het eten wellicht wat zachter kan.

Zoek je een voerbak voor je hond? Dan vind je bij Blijhuisdier hopelijk de hondenvoerbak van je dromen. Natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen met je keuze, maar we denken dat je vast iets moois kunt vinden op deze pagina. Altijd voor een eerlijke prijs!