Resultaat 1–12 van de 85 resultaten wordt getoond

Verzorgingsproducten voor honden

Het verzorgen van je hond is net zo belangrijk als goede voeding en genoeg beweging. Hiervoor kun je talloze producten kopen zoals bijvoorbeeld een hondentondeuse, hondenpoepzakjes en zalfjes. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je hond, uiteraard voor een eerlijke prijs.


Hondentondeuse

Veel honden hebben een behoorlijke vacht. Dit houdt ze warm met koud weer, maar kan soms ook in de weg zitten. Een hondentondeuse kan je helpen om gemakkelijk en op een goede manier het haar van je hond wat te trimmen. Je wilt niet dat je hond beweegt op het moment dat je een schaar in de vacht zet, een honden trim set is een stuk veiliger en makkelijker.

Hondentondeuse kopen

Een hondentondeuse of trimset hoeft niet duur te zijn. Helemaal niet wanneer je de kosten voor een trimsalon in je achterhoofd houdt. Een hondentondeuse kopen kan al snel uit. We hebben hieronder enkele geschikte voor je op een rij gezet.

Hondenpoepzakjes

Ook hondenpoepzakjes zijn onmisbaar bij het uitlaten van je hond. Je wilt natuurlijk geen boete krijgen voor een drol op de stoep. Over het algemeen zijn hondenpoepzakjes noodzakelijk, maar niet altijd goed voor het milieu. We hebben hieronder daarom enkele geschikte en bovendien goede hondenpoepzakjes voor je op een rij gezet:

Verzorgingscreme voor honden

Verzorgingscreme voor je hond kan helpen tegen verschillende kwaaltjes. Zo vind je op deze pagina creme voor kloven, voor de voetzolen en nog veel meer. Met deze verzorgingsproducten weet je zeker dat het je hond aan niets ontbreekt.