Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Hondenluier, hondenpoepzakjes en training pads hond

De (grote) behoefte van je hond is eentje die dagelijks heel belangrijk is. Voor de honden die al zindelijk zijn is het verstandig bij het uitlaten altijd een hondenpoepzakje bij je te dragen. Voor de kleinere honden of honden met andere problemen kan een hondenluier of hondenpampers uitkomst bieden. Je vindt ze allemaal op deze pagina. Natuurlijk voor een eerlijke en goede prijs.

-11%

Hondenpoepzakjes

Overal waar je loopt op de stoep, het park of waar dan ook zie je jammer genoeg hondenpoep liggen. Dit is heel vies voor wandelaars, kinderen die aan het spelen zijn en de neusvleugels in het algemeen. Baasjes zouden de uitwerpselen van honden altijd op moeten ruimen en gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor zoals hondenpoepzakjes. 

Met deze poepzakjes voor je hond kunnen zonder viezigheid snel de ontlasting van je hond verwijderen van de stoep en iedereen blij maken. Er zijn bovendien verschillende soorten poepzakjes. De een is namelijk iets minder goed voor het milieu dan de andere. De beste hondenpoepzakjes en zeker ook een van de meest verkochte zijn de Trixie poepzakjes composteerbaar bosgroen (100 stuks). Daarnaast zijn de Trixie hondenpoepzakjes met hengsel populair. 

Hondenluier

Een hondenluier of hondenluiers. Dat klinkt misschien een beetje vreemd maar is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het is een handige tool die je kunt gebruiken voor honden met incontinentie en zelfs voor loopse teefjes. Ook honden met een verlamming of andere lichamelijke problemen zouden hier veel baat bij kunnen hebben.

Het is heel vervelend voor een mens om zomaar overal te plassen en dit geldt ook voor honden. Bijvoorbeeld wanneer ze in de mand liggen of lekker naast je op de bank zitten. Met een hondenluier kun je dit soort problemen voorkomen. We gebruiken het bij baby's, waarom dan ook niet bij honden? Een goed voorbeeld van een geschikt product is de Trixie hondenluier reu M/L.

Training pads hond

Voor de honden die nog zindelijk moeten worden zijn er honden trainingspads in de handel. Deze zijn zeer geschikt om je hond te leren plassen en zitten bovendien heel goed. Een heel geschikte variant van de honden trainingspads is de Easypets Trainingspads 105 ST


Verder zijn er zelfs volledige binnentoiletten verkrijgbaar met vervangbare matten zodat je je hond kunt leren om op gras te toiletteren. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en goed te gebruiken op bijvoorbeeld je balkon. De Pet Loo indoor hondentoilet is hiervoor een goed voorbeeld. Ze zijn overigens verkrijgbaar in verschillende maten. Hier vind je de vervangende grasmat van Pet Loo.