Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Hondentas

Ben je op zoek naar een hondentas, hondendraagtas, hondenrugzak of draagzak voor je hond? Dan zit je goed bij Blijhuisdier.nl. Op deze pagina vind je een overzicht met hondentassen voor grote en kleine honden, natuurlijk voor een eerlijke prijs.

-7%
-20%
-19%
-35%
-20%
-16%
-20%
-2%
-3%

Honden tas

Een honden tas oftewel honden draagtas is speciaal gemaakt om je hond mee te nemen onderweg. Met name kleinere honden worden soms moe na een lange wandeling en kunnen af en toe wel wat rust gebruiken. Met een hondentas kun je nog steeds samen genieten van een lekkere wandeling zonder dat je hond het niet meer volhoudt.

Een hondentas is daarnaast zeer geschikt voor de oudere hond die niet zulke grote afstanden meer kan afleggen, maar wel houdt van de natuur. Hierdoor kunnen jullie nog steeds samen genieten van de wandeling, zelfs al heeft je hond moeite met lopen.

Honden op leeftijd hebben namelijk vaak last van de spieren, gewrichten of andere gezondheidskwaaltjes. Toch is het heel goed voor je hond om in de frisse buitenlucht te komen. Altijd in dezelfde tuin gaat vervelen. Mee op wandeling, dat is pas leuk! Wil je je hond liever niet zelf tillen? Dan vind je hier meer informatie over een hondenbuggy.

Ga je met je hond op reis? Dan hebben we daar ook een speciale honden reis tas voor. Deze heeft de juiste afmetingen voor de bagage plaatsen en is gemaakt om onderweg mee te nemen. Let er wel op dat je toestemming hebt om je hond mee te nemen. Niet alle vervoerders zitten te wachten op een reistas voor honden bij de bagage.

Hondenrugzak

Een honden rugzak is uitermate geschikt voor hetzelfde doeleinde. Een rugzak voor je hond zie je vaker bij de iets grotere honden. Jij moet ten slotte wel je hond tillen. Door de rugzak voor honden te gebruiken in plaats van een hondentas kan je rug het zware tilwerk doen in plaats van je armen, dat loopt een stuk lekkerder.

Naast de praktische toepassingen is een hondenrugzak ook nog eens een leuke verschijning. Steeds vaker zie je mensen met deze producten lopen, als het ware als een échte fashion statement. 

Draagtas hond

Een hondendraagtas heb je in alle soorten en maten. Sommigen doe je over je schouder en anderen kun je in je hand houden. Zoals aangegeven is de keuze voor je hondentas afhankelijk van de grootte van je hond(en). Met een draagtas voor je hond weet je in ieder geval zeker dat je altijd wat hebt om over te praten als je andere baasjes tegenkomt op de wandeling.

Hoe groot moet mijn hondentas zijn?

De grootte van je hondentas hangt volledig af van je hond. Hondentassen zijn er voor de 5 KG, 10 KG, 15 KG en 20 KG. Voorop staat dat jij je hond moet tillen in een tas. Hoeveel jij bereid bent te dragen is dus aan jou. Een hondendraagzak is geschikt voor de kleinere honden waar je bij een grotere hond beter kunt kiezen voor een hondenrugzak.

In ons assortiment hebben we een hondentas voor iedere hond. Kijk welke je mooi vindt en in welke je hond past. Bij alle producten staan de afmetingen zodat je kunt inschatten of je hond genoeg ruimte heeft. Let erop dat je altijd wat ruimte overhoudt, zodat je hond extra comfortabel is!