Toont alle 9 resultaten

Hondenluik

Zoek je een hondenluik? Dan zit je bij Blijhuisdier goed. Op deze pagina vind je hondenluiken in alle soorten en maten. Of je hondenluik groot moet zijn, een deur moet hebben of hondenluiken met chip. Vind een hondenluik dat bij je past, altijd voor een eerlijke prijs.

-17%
-18%

Hondenluik kopen

Het is goed om te weten wat voor hondenluiken je allemaal kunt kopen. Als jij bijvoorbeeld de hond van de buren niet binnen wilt hebben kun je kiezen voor een hondenluik met chip. De hondenluik chip zorgt ervoor dat alleen jouw hond door het luik kan. Naast een hondenluik op chip hebben wij ook een magnetisch hondenluik in de handel. 

Hondenluik groot

Een grote hondenluik is zoals de naam al doet vermoeden geschikt voor grote honden. Afhankelijk van de grootte van je hond kies je de juiste afmeting. Let er wel op of je hond al uitgegroeid is. Het zou vervelend zijn als je hond over een paar maanden vast komt te zitten in het hondenluik in de deur.

Hondenluiken met chip

Een hondenluik met chip is geschikt voor een open tuin. Je wilt natuurlijk niet alle dieren bij je binnen hebben. Katten bijvoorbeeld hebben er nog wel eens een handje van om op onderzoek uit te gaan. Door een hondenluik met chip te gebruiken weet je zeker dat je geen ongewenste bezoekers binnen krijgt.

Wat zijn de juiste Hondenluik afmetingen?

Wanneer je weet wat voor hondenluik je wilt hebben is het handig om te kijken naar de afmetingen. Als we Loebas als voorbeeld nemen is het wellicht handig om voor een hondenluik xl te gaan. Heb je een hond van normale grootte dan is een klein hondenluikje voldoende. 

Wanneer je een hondenluik voor grote honden nodig hebt dan willen wij wel als tip meegeven de stevigheid van de deur in de gaten te houden. Als je te dicht bij de randen van de deur een gat maakt kan dit betekenen dat de deur niet meer stevig is. 

Hondenluik accessoires

Blijhuisdier.nl verkoopt niet alleen hondenluiken. Ook kun je op deze pagina terecht voor een hondenrek om in de deuropening te plaatsen. Zo kan je hond toch genieten van het mooie weer zonder er vandoor te gaan. Daarnaast zijn er afsluithekken beschikbaar die je binnen in huis neer kunt zetten om de toegang tot een bepaalde kamer af te sluiten.